VI TUMMAR ALDRIG
PÅ KVALITÉN

Leinar på taket AB är ett familjeägt företag som startades av David Leinar och Josefine Felton. Målsättningen med Leinar på Taket AB har alltid varit att höja kvalitén inom takbranschen och kunna erbjuda säkra och tåliga tak. Vi strävar dagligen efter att leverera snabbt och tryggt utan att tumma på kvalitén, vilket även är Leinar på Takets ledord. Låt oss förklara lite mer om hur vi jobbar efter dessa kärnvärden:

Effektivt

Vi svarar alltid på en offertförfrågan inom 24 timmar, genom att ringa upp och boka en tid för en kostnadsfri husbesiktning. Efter besiktningen har du offerten i handen inom 48 timmar. Det kallar vi effektivitet.

Trygghet

En nära dialog med våra kunder är en självklarhet för oss. För att det ska kännas tryggt och enkelt får du samma kontaktperson, från offert till färdig takomläggning. Förutom nöjda kunder och stolta referenser, lämnar vi även 10 års garanti på alla våra jobb. Det är trygghet för våra kunder.

Kvalité

Vi jobbar med högkvalitativa produkter från välkända leverantörer såsom Benders och Monier för att säkerställa att ditt nya tak kommer att hålla i många år framöver. Alla våra takpannor är ytbehandlade för bästa möjliga skydd. Vi tummar aldrig på kvalitén!