Mässa – fastighet 2023

1 december, 2023

I veckan deltog Leinar på taket på mässan Fastighet 2023 Hisingen.
Det var en mycket givande och rolig eftermiddag/kväll. Tack till alla som kom förbi vår monter.

Blir vi årets byggföretag 2019?

18 mars, 2019

Vi är mycket glada och stolta över att vi återigen blivit framröstade av våra nöjda kunder att bli årets byggföretag 2019.

Allt är tack vare våra fantastiska medarbetare som i alla väder gör ett fantastiskt jobb på taken.

 

 

Finalist av årets hantverkare 2017

9 maj, 2017

Våra nöjda kunder har röstat fram oss till att bli FINALIST till priset Årets Byggföretag. I år var 4500 företag nominerade, och vi är ett av Sveriges fem bästa företag inom vår kategori; ”mindre medelstora” Byggföretag. Vi är både stolta och tacksamma för alla kunders engagemang. Tack för ni har röstat på oss!

 

Nominerade till årets hantverkare

2 november, 2016

Leinar på taket blev i veckan nominerade till den prestigefyllda tävlingen Årets Hantverkare. Det är ett pris som delas ut inom yrkesgrupperna Bygg-, El-, VVS- och Måleriföretag. Priset syftar till att uppmärksamma och hylla duktiga yrkesproffs. Hantverkargalan går av stapeln i april 2017, och självklart hoppas vi på att knipa priset!

bild1

AA Rating

12 oktober, 2016

Vi är mycket glada över att vi på Leinar på Taket har fått AA-raiting av Bisnode. Det är högsta kreditbetyget ett Aktiebolag kan få som har varit verksamma i mindre än 10 år. Bisnodes kreditvärderingssystem är världens äldsta och mest ansedda. Systemet har betygssatt vårt företag betalningsförmåga utifrån en mängd beslutsregler. Att driva ett kreditvärdigt företag kräver tid och engagemang, det är roligt att hårt arbete lönar sig!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Huvudsponsor till Örgryte Handboll

28 september, 2016

Leinar på taket kan numera stoltsera som huvudsponsor till Örgryte Handboll. Det tycker vi känns jätteroligt att stötta föreningslivet och även de eldsjälar som har startat denna nya satsning med handboll.

Vi tycker även det är viktigt att stötta kampen för att fria Dawit Isaak som sedan 2001 sitter fängslad i Eritrea, utan rättegång. Dawit är en samvetsfånge vilket innebär att man sitter fängslad på grund av sina åsikter, hudfärg, etnicitet, språk, sexuell läggning eller tro.  Denna kamp är Örgryte handbollssällskap duktiga på att lyfta fram, inte minst på deras matchtröja där Dawits ansikte är tryckt.

Heja ÖHS!!!

bild2